Opskrifteneffektive salgAmazon

Amazon er en online markedsplads, hvor man har mulighed for at købe og sælge produkter til alle registrerede brugere. Amazons hjemmeside foregår nemlig som et stort online produktkatalog, hvor du kan søge i flere forskellige kategorier i forskellige prisklasser.

E-handel bliver ved med at vokse sig større og større. Derfor er det oplagt at være tilstede på Amazon, som kan fungere som et online produktkatalog og dermed få mest mulig eksponering af dine produkter. Amazon har gjort online shopping effektivt ved at samle mange diverse produkter på én hjemmeside, hvor kunderne kan søge efter netop hvad de leder efter.

Forskellen på Amazon SEO og Google SEO

Rundt i verden er blevet mere og mere almindeligt at forbrugerne starter deres produktsøgninger på netop Amazon fremfor almindelige søgemaskiner såsom Google eller Yahoo, da de ved at Amazon virker som et kæmpe produktkatalog, hvor der på de almindelige søgemaskiner godt kan dukke artikler og andet informativt indhold op, som ikke har værdi for kunden, når de kun leder efter produkter.

Dermed er den overordnede forskel på Amazon og de traditionelle søgemaskiner at ens produkter kun kan blive fundet på Amazon, hvis man er registreret med en bruger med ens produkter.

Netop af den ene grund kan det potentielt være vigtigt for virksomheder, der ønsker at sælge sine produkter online at være tilstede på Amazon, netop fordi ens produkter kan blive eksponeret på en hel anden måde end fra en traditionel søgemaskines søgning.

Amazon er i de seneste år også blevet meget populære, og især er populariteten steget i Europa, hvor Amazon nu kan sælge til 5 forskellige lande. Det vil med tiden helt sikkert blive til endnu flere lande, hvis udviklingen og tendensen holder stik – hvilket er meget sandsynligt!

Skal vi hjælpe dig med Amazon SEO?