Professionelle skrivetips til online tekster

Et relevant spørgsmål for enhver der prøver at få det maksimale ud af sin online tilstedeværelse er, hvilke teknikker professionelle online tekstforfattere benytter sig af for at kommunikere deres budskab mest effektivt, hvad enten det er i forbindelse med din virksomheds hjemmeside, webshop eller blog.

Her vil vi gennemgå nogle grundlæggende, vigtige tilgange til at skrive som er fundamentet i online SEO tekster.

God digital marketing kommunikation eller ”SEO tekster”?

SEO tekster er ikke en genre for sig selv, men i virkeligheden blot gode marketing tekster og god kommunikation kombineret med grundlæggende indsigt i hvordan man søgemaskine optimerer.

Grundlæggende indsigt i hvordan man søgemaskine optimerer, er dog en størrelse der er meget dynamisk, grundet de konstante algoritmeændringer hos Google og hos de andre søgemaskiner. Der sker store ændringer fra år til år, og hele tiden.

For et par år siden var tankegangen i SEO tekster således i høj grad baseret på nødvendigheden af at skære ud i pap, hvilke termer artiklen handler om, ved at gentage de så mange af de samme keywords et højt antal gange i en tekst, for dermed at sende et stærkere signal om relevans på de termer, for at rangere højere.