Er din virksomhed klar til SEO til de kommende salgsmærkedage?

Vi bringer her på HelloSEO i løbet af november måned som optakt til disse kommende mærkedage en masse tips og tricks til SEO af din virksomhed. Vi vil komme med en række af guides, der forklarer hvad din virksomhed kan gøre i forhold til SEO af din hjemmeside, så det hele står klar til kunderne, når dagen kommer.

Her er 3 SEO punkter du selv kan arbejde med.

Hvorfor skal du lave SEO til disse holidays?

Disse salgs ”helligdage” er dage som mange virksomheder venter længe på – det er nemlig dagen eller en af de perioder, hvor salget kan være enormt. Det er samtidig også på disse dage, hvor der er stort kreativt råderum som kan øge interessen for din forretning og dermed kan du også skaffe flere medlemmer på din SMS- eller e-mailliste.

Historisk har disse dage i Danmark stået for en stor del af den årlige omsætning på internettet og har man som virksomhed optimeret sin hjemmeside korrekt med SEO og content kan man opnå gode resultater.

Der er derfor også meget konkurrence på netop disse dage, hvorfor det vil betale sig at være godt i gang med sin forberedelse allerede nu. Typisk har de største virksomheder allerede bogmærket disse helligdage 4-6 måneder forinden og er dermed godt i gang med deres planlægning.